Прокуратурата не работи по списък, а по доказателства. Това заяви пред БНТ говорителят на главния прокурор Сийка Милева.

Прокуратурата не се страхува, подчерта тя. И занапред ще има арести на виновни. Прокуратурата имала смелостта да обвини Васил Божков, както и действащ министър.

Прокуратурата изпрати запитване до испанските власти дали има разследване там срещу Бойко Борисов, както стана ясно от коментара й. Сийка Милева бе категорична, че прокуратурата не се притеснява да проверява действащ министър-председател.

Прокуратурата ще разпита Борисов за Барселона

Прокуратурата ще разпита Борисов за Барселона

Самосезирала се е по публикацията на "Ел Периодико"

Нено Димов не е единственият виновен за кризата в Перник, обясни тя и припомни, че имало и други обвиняеми. Действаме по закон, така говорителят на главния прокурор обясни арестите на кадри на ВМРО. България не може да бъде сметището на Европа, е мнението на прокуратурата на България. Затова се проверява кой как гори боклук у нас и законно ли се внасят отпадъци.

Милева се закани по аферата с къщи за гости да има още много обвиняеми. До дни прокуратурата обявява кои са първите приватизационни сделки, които ще провери.

Не може да изкореним битовата престъпност, каза Милева. Целта на главния прокурор била този вид престъпност да бъде сведена до минимум.

Прокуратурата не търси ПиАр ефект, прокуратурата си върши работата, каза говорителят на обвинител номер едно.

По темата за коронавируса Милева посочи, че още преди месец прокуратурата е възложила на здравния министър да извърши проверка на контрола върху здравето на нацията заради коронавируса.

Проверката на приватизацията тръгва от най-големите активи

Проверката на приватизацията тръгва от най-големите активи

Гешев разбирал нервността на някои хора, но това не го интересувало