Десет от групите, участващи в проекта на М-Тел Music Space ще свирят на фестивала Spirit of Burgas 2009.

Миналогодишните хедлайнери от сцената на Music Space, Panican Whyasker, са избрани да подгряват култовите Faith No More на 14 август. С Breakpoint, също познати с участието им на Music Space Stage през миналата година, ще стартира първият ден на Jack Daniel's Stage, като по-късно на същата сцена посетителите на грандиозното събитие ще могат да чуят As Soon As Possible.

На втория ден от фестивала, на сцената на Jack Daniel's, ще свирят Млък! и Сепуко 6. Други две групи, участващи в проекта Music Space - Q-Check и Surmata Harry's Coptor mix, ще свирят пред публиката на На Тъмно Stage на 15 август. През втория фестивален ден феновете ще могат да видят Daft Dub на ZionLionz Roots Dance & Dub Stage.

На 16 август свирят Collapso на Jack Daniel's Stage и Kozza Mostra на На Тъмно Stage.

Тази година Loop е основен спонсор на музикалния фест в Бургас. Всички Loop абонати, които притежават клубна карта, получават 20% отстъпка от цената на билетите за тридневния фестивал. Днес на сайта на Loop ще бъдат публикувани имената на 10-те младежа, които ще получат правото да посещават безплатно феста и през трите му дни.