Поради големия интерес към концерта на Патрисия Каас организаторите пускат допълнителни 100 билета на цена от 40 лева.

Световноизвестната певица ще пее у нас точно на празника на музиката (21 юни), който Франция празнува всяка година на този ден. Тя ще представи проекта си „Каас пее Пиаф", с който в продължение на една година обикаля 30 държави, участва в 100 концерта с над 300 000 души публика.

Патрисия ще пристигне у нас един ден преди шоуто от Букурещ, където изнесе два зашеметяващи концерта. Както е известно, изцяло разпродадени бяха изпълненията й в най-престижните зали в света - Royal Albert Hall в Лондон, Carnegie Hall в Ню Йорк, Paris Olympia, Operetta Theatre в Москва,  Sejong Cultural Center в Сеул.

Цели два часа българските любители  на френския шансон ще се наслаждават на таланта на красивата французойка.

Спектакълът, над който Патрисия и екипът й са работили две години, ще пренесе публиката в средата на миналия век и ще й припомни съдбата и творчеството на голямата френска певица Едит Пиаф.

През 2013 г. се отбелязват 50 години, откакто светът се прости с нея и това е поводът Каас да обвърже съдбата си с нейното творчество. Шоуто е с новаторски сценичен дизайн, инсталации и осветление, което е различно от всичко на сцената днес - нещо абсолютно ново.

В спектакъла участва и един от най-известните френски танцьори - Кевин Мишел. Публиката ще види и непубликувани, уникални и непознати снимки на Едит Пиаф, ще чуе най-популярните песни на Пиаф, обработени от младите музикални таланти на  Фабрис Бровели и Кристоф Корре, сред които "Les amants merveilleux", "Non, je ne regrette rien", "Et moi", "La belle histoire d'amour", "Padam... Padam...", "Je t'ai dans la peau" и др.

Патрисия Каас идва в България