Холивудската легенда Силвестър Сталоун кацна днес след обед в София. Той е Барни Рос, главна роля във филма „Непобедимите 2".

След световния успех на първата част на филма, на която Сталоун е режисьор и сценарист, се очаква втората част да бъде поредния касов хит.

Силвестър Сталоун пристигна в чудесно настроение и изпълнен с енергия. Той видимо се зарадва да бъде посрещнат лично от боса на Ню Бояна Филм, Дейвид Варод и сподели, че няма търпение да снима в студията, които той посети за първи път през септември 2008г. Сталоун заяви, че е запознат с впечатляващите декори в Бояна и е много доволен от подготовката на филма.  Той ще остане в страната ни до края на снимките.

На феновете си в България Сталоун обеща, че ще се почувстват много горди, заради това, което предстои да се случи в страната ни.

"Бойните сцени в този филм ще бъдат много по-големи и добри от тези в първата част. Мащабите на продукцията са много по-големи, така че ще накараме хората в България да се чувстват много горди. Искам да им кажа, че ще си прекараме страхотно, ще се смеем много, освен това ще похарчим много пари тук, с които ще помогнем на икономиката, така че накрая всички ще бъдем победители", обобщи Сталоун.

На летището Силвестър Сталоун за малко щеше да се засече с министъра на културата Вежди Рашидов, който се прибираше от командировка в Лондон, но в крайна сметка двамата не се видяха.