Ева Лонгория За 6-ти пореден път Maxim представи своя избор за стоте най-“горещи” и успели жени.

Холивуд очаква с нетърпение този хит-парад, представен от редакцията на списанието, тъй като попадането във въпросния списък означава, че избраничките през следващите 12 месеца ще са обект на огромно внимание и няма да слизат от страниците на списанията и вестниците.

Красавиците се избират по три основни показателя – трябва да са известни, красиви и перспективни.

•Горещата стотица е резултат от дълъг процес на подбор, при който нашите експерти анализират хиляди прекрасни жени, за да изберат от тях 100-те най-актуални. Това са жени, които вече имат или ще имат в най-скоро време всичко на този свят, разказва главният редактор на Maxim Ед Нидам.

Лили Припомняме, че в края на годината култовото списание ще се появи и на българския книжен пазар, присъединявайки се към другите две издания на “Атика медия” – Грация и Плейбой.

Експерти коментират, че тазгодишните Топ-100 красавици са предимно звезди от популярни телевизионни сериали.

Първото място се заема от Ева Лонгория, известна с ролята си в сериала “Отчаяните домакини”.
Втора е Еванджелина Лили, звезда на “Изгубени”.
Трета е актрисата и модел Дженифър Гарнър, а четвърта е “младата надежда” на Холивуд Линдси Лохан.

Джоли Сред 100-те са и четири актриси от последния филм на Робърт Родригес “Град на греха” – Джесика Алба (5), Британи Мърфи (8), Джеми Кинг (28) и Алексис Бледъл (87).

Прави впечатление, че настоящият световен секссимвол Анджелина Джоли е едва на 7-мо място.

Коментари предизвика и 29-то място на Анна Курникова.
Според наблюдателите не са ясни мотивите за включването на Курникова сред 100-те, тъй като тя отдавна вече не играе тенис, журналистическата й кариера е приключила преди години с провал, а покани за снимки в киното не получава.