Лудогорец е на крачка от шесто поредно участие в групите на Лига Европа, но въпросната стъпка е на неудобен терен и след крехък аванс от първата среща. Тази вечер от 19:00 часа разградчани се изправят срещу Жалгирис в реванша от плейофите на втория по сила клубен турнир.

Литовците бяха тотално надиграни в първият мач преди седмица и могат да са щастливи, че се отърваха с поражение от само 1:0. Резултатите на разградчани като гост в Европа този сезон обаче не са толкова добри и това дава надежда на Жалгирис.

Шимунджа: Най-важно е Лудогорец да запази концентрация

Шимунджа: Най-важно е Лудогорец да запази концентрация

"Не е време за говорене за трансфери сега"

Домакините разполагат с изкуствен терен, което със сигурност повишава шансовете им за успех. Жалгирис може да изненада своя опонент, както го стори срещу Малмьо. Във втория кръг на Шампионска лига, литовският първенец се справи с шведите, след като записа два успеха.

Поредният кръг от първенствата на Литва и България бяха успешни за двата отбора. Жалгирис победи с 3:1 Йонава, а Лудогорец се справи с 4:0 като гост на Пирин. Всички попадения за разградчани паднаха през втората част. Това бе четвърта победа в пет мача от първенството за разградчани, докато опонентът им запазва стопроцентов актив в литовския шампионат.

Лудогорец: Марселиньо - завинаги един от нас

Лудогорец: Марселиньо - завинаги един от нас

Честиха му рождения ден