През май тази година Илон Мъск показа пестелив кадър в Instagram, на който се виждаше текущите дейности по подземните тунели, които милиардерът строи в Лос Анджелис.

Защо Илон Мъск остана без Instagram

Защо Илон Мъск остана без Instagram

Поредна драма около милиардера

Но тъй като милиардерът се "сдърпа" с Instagram, снимката вече не е налична, но пък наскоро самият Мъск сподели цяло видео в Twitter, на което се вижда много повече от подземното му творение.

В поста си Мъск описа тунела като "притеснително дълъг" и потвърди, че на 10 декември високоскоростният канал ще отвори вратите си за хората в региона.

Първият тунел на The Boring Company се простира от централата на SpaceX до едно от предградията на Лос Анджелис - малко над три километра.

Тунелът бе започнат през миналата година, а бързият напредък е свидетелство за това какво могат да направят големите пари за доста кратко време. Тепърва предстои мрежата от тунели в Ел Ей да расте, казват от The Verge.

Кание Уест се качи на маса, за да защити Мъск

Кание Уест се качи на маса, за да защити Мъск

За Кание просто няма други начини

В тунела ще снове и футуристична и автономна машина, която ще може да превозва между осем и 16 души със скорост до 250 км/ч.

Получава му се на Мъск, не можем да отречем, и то въпреки трудностите, които имаше през последните месеци. Компанията му дори вече е избрана като изпълнител на подобни проекти и на територията на Чикаго и Вашингтон, които ще стартират в близкото бъдеще.

Най-трудната година в кариерата на Мъск

Най-трудната година в кариерата на Мъск

И най-добрите минават през лоши периоди