Капитанът на Левски Николай Михайлов призова всички в клуба да спрат да се оплакват.

Ето какво каза вратарят след загубата от Берое с 0:2:

"Чак по-добър Берое... Мачът беше равностоен. Винаги първите мачове са такива, че отборите ще навлизат. За съжаление, както вървеше нормално срещата, след първия гол при нас винаги се случва така, че младите им трябва време да отговорят, а Берое вкара втори. Тогава стана тежко. От 0:2 да играеш в състоянието, в което се намираме. Тежко е да се говори всяка седмица колко е тежко. Бяхме достатъчно искрени, че Левски се опитва да се спаси. На никой не му е приятно, особено тези, които сме израснали тук да е така. Проблемът е за публиката, хората, които помагат, за да съществуват отбора. Ние не можем да ги зарадваме. В средата ни куцат нещата, нямаме смени, а нещата стават почти невъзможни. Трябва самите ние да се борим - това е. Ние сме тук и трябва да се борим да спасим Левски.

Левски загуби от Берое на "Герена" - 0:2

Кошмарно начало на новия сезон за Левски: Загуба на нула, автогол и исторически антирекорд

Очертава се трудна кампания за "сините"

Не мога да кажа на феновете да забравят за успехи. Благодаря им за подкрепата. При положение, че последните 12 години, 10 собственика, 20 треньора, 200 футболисти е така. Няма как да забравим. Десет години не направихме нищо с високите бюджети, а сега какво? Трябва да развиваме този отбор, защитата е нова, халфовете млади. Виждате колко хора се връщат от контузии. Славчев се връща, а ние всички заедно трябва да излезем.

Снимка 491666

Източник: LAP.bg

Реалността е такава, че физически ще издържим, психически - някой-не. Преходът от юношески футбол към мъжки е тежък. Те трябва да играят добре. В момента не можем да си позволим. Ако имаш финансите, купуваш 6-7 играча, стиковате играта и продължавате. Сега трябва да продаваме, за да се издържа клуба. Който не го разбира, знае къде е вратата. Който го разбира, продължаваме.

Тодоров: Положението в клуба го знаем само няколко души, дано Цоневи склонят да дойдат

Тодоров: Положението в клуба го знаем само няколко души, дано Цоневи склонят да дойдат

"Само с млади не може да стане"

Чувствам се физически все по-добре. Върнах се на вратата. През последния месец-два тренирах много и след всяка седмица ще съм все по-добре. Надявам се да помагам на отбора и всички да навлизаме заедно във форма. Във футбола нещата се променят много бързо. Самото нещо, което се случи с мен... Не бях щастлив по начина, който някой хора се отнесоха към мен, освен, че го оставиха в този вид сега. Не обичам да гледам в миналото. Всеки гледа, извлякъл е нещата си, които е сгрешил и се е поучил. Казал съм, че капитанската лента за мен е чест. Аз съм израснал тук и мога да изведа клуба си като лидер. Винаги съм имал такива функции в съблекалнята, дори в чужбина. Това не се добива с времето. Идеята е да помагаме. За мен е чест и удоволствие, въпреки тежките времена и се надявам да стабилизираме клуба в кратки срокове. Имаме нужда от подкрепа", завърши Михайлов.