Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев даде интервю за "Дарик". Той сподели, че се надява на успех на шампионите в предстоящия двубой с Милан в Лига Европа.

Първата среща от 1/16-финалите на турнира е на 15-и февруари в Разград, а реваншът е седмица по-късно.

Абел Анисе: Вярвам в победата срещу Милан

Анисе: Вярвам в победата срещу Милан

"Можем да елиминираме този съперник"

"Момчетата положиха доста усилия да са максимално готови за този голям мач, който се явява един от историческите за нас. Доста са мотивирани момчетата. Срещу нас има един сериозен противник. Едно изключително голямо събитие. Надявам се да сме готови и да се получи един страхотен мач. Дано хората останат доволни. Още вчера напомнихме на хората да дойдат по-рано на стадиона. Ще бъде важно да бъдат по-рано на стадиона, за да избегнем излишните нерви.

Да, от Милан върнаха билети първа класа. Няколко билети ще бъдат върнати и от квотата на УЕФА. Част от тези билети ни бяха върнати и утре сутринта ще бъдат пуснати в продажба на клубната база. Щеше да е глупаво при положение, че стадионът ни има лиценз, да не го играем у дома, защото нашите фенове през годините го заслужиха. Затова направахме стадиона, за да може на хората, които подкрепят Лудогорец да им е по-лесно. Стана традиция да идват и хора от съседни градове. Създава се страхотна атмосфера. Цялото Лудогорие живее с този мач и го чака.

Повериха Лудогорец - Милан на Милорад Мажич

Сърбин ще ръководи първия двубой между Лудогорец и Милан

Милорад Мажич получи отговорния наряд

От Милан нямат никакви претенции. Те си запазиха хотел в града и футболистите, и ръководството на клуба. Надявам се всичко да е наред. Нямам притеснения за гостуващите фенове. Много се изговори по отношение на пътуващите запалянковци. По последни данни малко по-малко от 500 човека ще бъдат в сектора за гости, от които по-голямата част ще са българи. Нямаме притеснение в тази насока. Взимаме изключително сериозни мерки за сигурност.

Не, няма опасност Лудогорец да надцени Милан. През годините сме играли с не по-малко силни отбори. Лудогорец винаги излиза и играе футбол. Нашите футболисти са опитни турнирни бойци и не вярвам да има страхопочитание към Милан.

Лудогорец пусна в продажба още билети за мача с Милан

Лудогорец пусна в продажба още билети за мача с Милан

Цената им е 90 лева

От Херо винаги могат да се очакват тактически изненади. С интерес очаквам да видя как ще подходи към мача. Дай Боже на първо място момчетата да са живи и здрави, и да ни тръгне мачът. Защо да не бием? Не мога да се наема с прогноза. Иска ми се Лудогорец да направи поредната луда вечер", каза Петричев.