Напусналият ПГ на "Има такъв народ" Николай Радулов се надява да се намерят още 6 депутати, които да дадат своя глас за правителството в момента. "Надявам се това да стане, но дори и да не стане - площадите са наши. Хората отново ще протестират и аз с тях", заяви Радулов в студиото на БТВ.

За атмосферата в ПГ на ИТН Николай Радулов разказа, че се е развалила още от предишното Народното събрание, второто за миналата година, в която хората на Слави Трифонов бяха парламентарно представени. Вече независимият депутат не съди толкова строго Слави Трифонов - "не зная дали Слави Трифонов е виновен, това, което виждам е, че Тошко Йорданов създава една атмосфера, която не е приемлива. Това е от миналото народно събрание още", заяви Радулов и разказа за атмосферата в парламентарната група - събирания, с монолози на Тошко Йорданова с набиване на клинците и заплахи, че ще бъдат закарани при Слави. "От миналото Народно събрание предупреждението, че който гласува с ГЕРБ извършва национално предателство, го виждаме сега на практика", посочи депутатът. "Сега в ПГ на ИТН нито Пеевски съществува, Гешев почти не съществуваше."

Депутатите, напускащи Слави: Мафията проби, а и ИТН е бизнес проект

Депутатите, напускащи Слави: Мафията проби, а и ИТН е бизнес проект

Радостин Василев: Казваха ни, че докато Караджов е на власт, ще има правителство

Той отново заяви, че Гроздан Караджов се е появил от никъде, познава го от СДС, но министърът на МРРБ няма нищо общо с "Има такъв народ". За министъра на енергетиката Александър Николов Радулов посочи същото - няма връзка с ИТН.

Даде и други примери - управителите на ВиК дружествата, които бяха изхвърлени от служебното правителство, всички бяха върнати от Гроздан Караджов, а в службите - "никой от хората на ГЕРБ в службите не беше пипнат" от под директор и председател до средните нива. "В началото на този мандат бяха тихи, сега са надигнали глава и говорят как ГЕРБ се връщат."

Не виждам другите партии от коалицията да направиха такова съглашение, но нашата партия го направи, заяви Николай Радулов. Въпреки това Радулов уклончиво заяви, че не може да каже, че мафията е пробила в ИТН. Неговото мнение е, че отделни олигарси имат връзки към хора от партията.

Шофьор или охранител на Слави опитал да ръководи Николай Радулов

Шофьор или охранител на Слави опитал да ръководи Николай Радулов

Дълго ни повтаряха, че ние сме никой, че ще гласуваме, както ни се разпореди