С обвинение към служебното правителство, че изпълнява мръсни поръчки срещу ГЕРБ, а няма да осигури честността на изборите излезе лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. По традиция през страницата си във фейсбук с изявление пред актива на ГЕРБ.

Извадиха хора от нафталина, от 90-те години и ги изпратиха само срещу ГЕРБ. Да сте чули от тях за БСП, ДПС или ДБ, те също са били в управление. Цялата сглобка е била да дойде това правителство и да свърши работа.

Дори и Обединените патриоти не нападат, само ГЕРБ е под прицела. Нинова се занимавала само с това да обяснява, че това правителство не е тяхно, въпреки че съставът му е изцяло от кадри на БКП, ДПС си мълчат - говорят за иновации и зелени политики, според оценката на Борисов не и за насъщните и важните неща. Лидерът на ГЕРБ е най-озадачен от колегите от "Да, България", че са се прилепили към президента Румен Радев, въпреки че той бил обещал, че ги унищожи за седмица. Но както Пепи Москов ги бил определил това са "новите социалисти", обясни Борисов.

Борисов се борил за 100% български АЕЦ и газови тръби, но го спъвали национални предатели

Борисов се борил за 100% български АЕЦ и газови тръби, но го спъвали национални предатели

Но се преборил за български тръби и приходи на следващите поколения с десетилетия

Служебното правителство се занимава с всичко друго, но не и с това как ще се проведат изборите. Констатацията на Бойко Борисов е, че това правителство няма нищо общо с Конституцията.

"Цялата ми прогноза от последните месеци се потвърждава с пълна сила. Ние винаги след избори търсим партньори за управление и другите също са го правили. Защо сега не съставиха правителство? Защото са искали мръсните поръчки, за ги свършат хора от средите на БСП и от кандидат-президента Румен Радев.

Той призова другите партии да се замислят дали след това няма да дойдат и за тях. Затова и по думите на Борисов въпросите, които повдига днес, не са само в името на тяхното име, на името на ГЕРБ, а касаят парламентаризма и демокрацията в държавата.

Всеки ден следващия месец ще ни подхвърлят по някой компромат, предупреди Борисов актива си. Ако не вадят, ще изфабрикуват, посочи още той, след която завърши изявлението си, без да каже как обаче от ГЕРБ ще отговарят или ще се предпазят от това.

Борисов заподозря, че махат шефа на ДАНС заради разкритите руски шпиони

Борисов заподозря, че махат шефа на ДАНС заради разкритите руски шпиони

Той прогнозира, че повече никой няма да разкрие руски шпиони у нас