"Това не е служебен кабинет, а предизборен щаб." Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред младежката структура на партията си.

Борисов е възмутен от действията и некомпетентността на служебното правителство. "Те не могат да обяснят как ще защитят машините в чужбина. Те искат да развалят изборите и по този начин правителството да продължи в условията на диктатура".

Той припомни, че в последния си мандат ГЕРБ управляваше в коалиция с Обединени патриоти, а ДПС и БСП бяха в парламента като опозиция. "Това е демокрация, а сега е диктатура. Това е предизборна кампания", отсече лидерът на ГЕРБ.

"Със 165 души не успяха да направят правителство, а всеки си говореше за своята предизборна кампания. ЦИК дава ли си сметка, че с това машинно гласува навсякъде могат да направят проблем? Самият Радев гласува около 3 мин. и 40 сек.", каза още Борисов, коментирайки явно вчерашния експеримент на ЦИК. По думите на лидера на ГЕРБ "те една машина не могат да включат".

Борисов заподозря, че махат шефа на ДАНС заради разкритите руски шпиони

Борисов заподозря, че махат шефа на ДАНС заради разкритите руски шпиони

Той прогнозира, че повече никой няма да разкрие руски шпиони у нас

Борисов е убеден, че промените в изборното законодателство ще доведат до непочтени избори. По думите му единственото, което не могат хората на Румен Радев, е да докажат, че ще има честни избори.

Той призова младежите да надградят направеното от ГЕРБ, а свършеното досега не може да бъде отнето. "От вас искам да лъха доброта, идеи, творчество", каза още Борисов. Заедно с него е и лидерът на ГЕРБ - младежи Георг Георгиев, Делян Добрев и бившият депутат Христо Гаджев.

Даниел Митов: Подслушването е измама

Даниел Митов: Подслушването е измама

Радев имал сантименти към Русия

Борисов коментира и скандала с изнесената информация за подслушванията на политиците.

"Те нямат нищо и заради това сега поголовно сменят, ще влезнат в службите, ако не намерят - ще изфабрикуват записи така, както направиха миналото лято. Това чакат в момента те, ако имаха щяла да са ни убили вече, щяха да излязат и да кажат тези и тези политици са подслушвани по еди кое си дело. Излиза, че само ние не знаем кой е подслушван, а всички останали знаят", настоя той.

Тома Биков: Погром в службите, които НАТО оцени високо

Тома Биков: Погром в службите, които НАТО оцени високо

Вместо да се занимаваме със сериозните неща... Атанасов, Дончева, Рашков и глупости