Няма лабаво с контрабандата. Това се закани експремиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов при представяне на програмата на партията за сектор "Сигурност". Борбата с контрабандата е приоритет за Борисов.

Целенасочено в България ЕС и НАТО се превръща в клише, каза лидерът на ГЕРБ. Двете институции се оказали ползотворни за политическа употреба.

Бежанците избягаха в Европа, защото тя беше и ще бъде най-доброто, изтъкна той. ЕК ни е давала пари. Не трябвало да се обръщаме срещу тези, които ни давали милиарди, смята Борисов.

Той посъветва опонентите си да спорят по европейски, а именно по-възпитано.

Имаме нула бежански натиск. Нашето съоръжение е по-добро от унгарското, доволен е експремиерът.

Той смята, че трябва да имаме национално съгласие по бежанския проблем. Бойко Борисов посочи, че некоректно по време на кампанията за президент изкуствено бил създаден проблем в центровете в Харманли и "Овча купел".

Герберите искат по-големи санкции за „ало” измамниците

Герберите искат по-големи санкции за „ало” измамниците

Недоволни са от ръста на измамите

Нямало за какво да атакуват БСП, защото червените нищо не съградили. Няма нито едно направено нещо, какво да им атакуваш, атакува се високото дърво, атакува се плодното дърво. Те и кметове нямат, анализира Борисов.

За предстоящите избори и листата на червените каза: "Това са децата на номенклатурата и по-лошо".

Европейската бюрокрация дава най-голямата демокрация, подчерта Борисов за международното положение. Лесно е в Русия, каквото каже Путин, това става. Лесно било и в Китай. В САЩ президентът е и премиер, по думите на Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ се готви за надграждане на постигнатото. Ще дойде време, в което много бързо ще се убедим в неспособността на другите, коментира Борисов. Но не искал все пак да се убеждаваме в това. Прогнозира промени през шест месеца, което не било добре.

И ние сме подвластни на всеобщата лудост. С тези думи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира появата на много певци, актьори и манекенки в депутатските листи.

Не приемал изборите като битка. Оставям на инстинкта на хората да изберат това, което счетат за добре, подчерта експремиерът. При това себеотричане, което се виждало, смята, че ще има избори през шест месеца.

За листата на червените си спомни как Тома Томов му четял лекции в школата в Симеоново. Обяснявал му колко хубаво нещо е комунизмът.

Бъчварова има нужда от пауза в активната политика

Бъчварова има нужда от пауза в активната политика

Присъствието на първите места не било единствената форма на живот

Борисов определи ревизията на кабинета "Герджиков" като много шум за нищо.

За бъдещи преговори за кабинет "Борисов" можел да разговаря с патриотите, тъй като имали общи идеи.

Относно присъствието на НАТО в Черно море той бе категоричен, че служебният кабинет е подписал разрешението.

За машинния вот лидерът на ГЕРБ предположи, че имало страх да се разпредели поръчката, защото всички я наблюдавали.