Навръх Великден премиерът в оставка Бойко Борисов посети в Семинарията в София. Там той отбеляза, че е доволен от направените ремонтни дейности по време на мандата.

Борисов все пак не пропусна да направи и политически коментар.

По отношение на шпионските скандали с Русия министър-председателят заяви, че вчера ЕК е пуснала за съгласуване декларация, в която е участвала и страната ни и в която изразяваме цялата си подкрепа към президента на Европейския парламент Давид Сасоли и председателят на ЕК Вера Йоурова за санкциите, наложени им от Русия, свързани с правата на човека.

БСП дава възможност за "професионален служебен кабинет" на Румен Радев

БСП дава възможност за "професионален служебен кабинет" на Румен Радев

Не са водени разговори с президента за участие на хора от БСП

На фона на нашите деклариции вече е крещящо мълчанието на кандидат-президента Румен Радев, на депутата Трифонов, на Христо Иванов, Атанас Атанасов, отбеляза той.

По повод вчерашното решение на БСП да върнат мандата, давайки възможност за професионален служебен кабинет на Румен Радев, Борисов подчерта, че на конгрес ГЕРБ са взели решение да не правят коалиция с БСП.

Така че Нинова да не ни вкарва в обращение и риторика, когато знае, че това е невъзможно - да се прави коалиция с нас, категоричен бе той.

Борисов: Управлявайте, вече не съм нужен, а и съм обикновен гражданин

Борисов: Управлявайте, вече не съм нужен, а и съм обикновен гражданин

Правят от парламента Народен съд

Един месец и нещо сме в оставка, нарочно се мотаят, за да може да свършат мръсната работа на кандидат-президента Радев - да има собствена ЦИК, като кандидат-президент той да прави изборите, коментира още премиерът в оставка.

Пред свещенослужителите в Семинарията той изрази възмущение от "наглостта" на политическите си опоненти. Ние сме уволнени, а в същото време казват: "Борисов продължава да управлява", негодува той.

Все пак, напомняйки, че днес е празник, Борисов обвърза политическия си коментар и с Бог: Началникът отгоре хубаво го е казал - Прости им, Господи, те не знаят какво правят.

Президентът обнародва новите изборни правила още утре

Президентът обнародва новите изборни правила още утре

Указът е с днешна дата, а извънредният брой на Държавен вестник излиза на 1 май