Току-що разбрах за поредната лъжа на "Триото" ("Отровното трио", съставено от Арман Бабикян, адв. Николай Хаджигенов и проф. Велислав Минеков, което е организатор на антиправителствените протести), че сме в Ексиновград заедно с главния прокурор.

Това заяви премиерът Бойко Борисов с включване във "фейсбук".

Сега сме в Падарево и през Ришкия проход се прибираме в София, уточни той. По думите от сутринта хората имали възможност да наблюдават действията му.

Премиерът Борисов се наслади на "Балкански поток"
Обновена

Премиерът Борисов се наслади на "Балкански поток"

Той се похвали, че всякакъв газ ще може да минава през България с новата газова инфраструктура

Като лъжат, поне малко да имат. Не може всичко да е лъжа. Птичка да бях не мога така бързо да прехвъркам, подчерта премиерът.

Спри да лъжеш. Помня как идваше да ми се молеше за 3,5 милиона да ми правиш предизборна кампания, обърна се Борисов очевидно към Арман Бабикян, който е ПР експерт. 

Премиерът изтъкна, че е разтревожен от това, което МВР докладват относно протестите.

Умолявам ги нека си протестират по всички начини, които намерят за добре, но да не затварят кръстовища. Да хвърлят яйца, домати, кебапчета, агнешки главички, пилешки бутчета, ако искат, но да не пречат на другите граждани, призова премиерът.

Идете в Бояна на "Секвоя", запалете, ако искате тази къща. Каквото искате правете, но оставете кръстовищата и хората да си работят, призова още премиерът.

Борисов се хвали с напредъка на "Хемус" и пречиствателните станции по морето
Обновена

Борисов се хвали с напредъка на "Хемус" и пречиствателните станции по морето

Когато се прави много не им харесва, заяви премиерът

Борисов подчерта за пореден път, че има избори и който спечели го поздравява. Представете си ние да загубим изборите и по 25 души започват още първия ден да затварят кръстовища, коментира премиерът. Това ли е демокрацията, запита той.

По думите му олигарсите не са доволни.Много пари се вкарали в бюджета и затова към днешна дата фискалния резерв на страната е близо 10 млрд. лв. Това означава добри стопани, допълни Борисов.

Нинова вика Борисов в парламента, но да не говори за мазнини, а за пари
Обновена

Нинова вика Борисов в парламента, но да не говори за мазнини, а за пари

Премиерът пак раздавал пари през джипа сякаш са негови