Обвиняват ни, че се опитваме да изложим страната пред чужденците, обяви след проведено Изпълнително бюро на левицата Кирил Добрев. По думите му управляващите сами се излагат. От БСП искат утре премиерът Борисов да бъде изслушан в Народното събрание.

Опозицията се спъна в мотивите за вота на недоверие

Опозицията се спъна в мотивите за вота на недоверие

По график те трябваше да бъдат обявени днес

Социалистът припомни отвличането на Адриян Златков. Следва стрелбата на данъчния служител в центъра на София. Червените акцентираха и на шесторното убийство в Нови Искър и последния престъпен случай, при който бе убит бизнесменът Петър Христов.

В последно време границата между бизнеса и политиката е много размита, посочи още Кирил Добрев. Страхувам се, че истината е друга и че Велико Търново е поредното феодално владение, допълни той и припомни "суджук гейт" в Добрич и кум гейт в Хасково.

Петър Христов се притеснявал от "Наглите", сподели Цветанов

Петър Христов се притеснявал от "Наглите", сподели Цветанов

Христов не е искал охрана и не се е тревожил за бизнеса

Да не ми пробутват теорията за "Килърите" и ‚Наглите", ядоса се социалистът. От тази теза изниквали редица въпроси, според него. Няма как министър и престъпник да се срещат, смята Кирил Добрев и настоя Цветан Цветанов да поеме отговорността си за срещата с Петър Христов.