Депутатите от "Воля" се жалват пред американския президент Доналд Тръмп от сделката за Ф-16. Лидерът Веселин Марешки обясни, че днешният ден е черен ден за България. Погребани били надеждите на хората за справедливи доходи.

Защо въобще да купуваме самолети, недоумява той. Лидерът на Воля ще пише писмо до американския президент. Защо САЩ толкова притиска България да си купи самолет, пита той. Знае ли, че обрича на бедност най-бедната европейска държава, задава въпрос (към американския президент - б.р.) лидерът на "Воля". 

Депутатите актуализираха бюджета заради изтребителите

Депутатите актуализираха бюджета заради изтребителите

Да осигурят 2.1 млрд. лева

Марешки кани Доналд Тръмп да дойде в България и да чуе мнението на българите. Иначе го поздравява за прагматизма с думите: "Good for you".

Лидерът на "Воля" се жалва пред Тръмп, че у нас раждаемостта спаднала заради бедността. Картелите допълнително бъркали в джобовете на българите. Марешки обяснява на американския президент какво значи терминът "работещи бедни". 

И БСП щели да купят F-16, убеден Каракачанов
Обновена

И БСП щели да купят F-16, убеден Каракачанов

124 депутати одобриха на първо четене покупката на осем изтребителя Ф-16

Обричате България на мизерия като я притискате да купи изтребители, казва лидерът на "Воля". Остана ни да се молим на Господ на небето и на Вас на земята, завършва молбата на лидера на Воля.