ИТН отчете първа политическа сила от 66 държавници. Това стана ясно от коментара на Станислав Балабанов след разговорите с БСП за съставяне на правителство с третия мандат.

Той благодари на всеки депутат, който е готов да загърби партийните си интереси и е готов да работи веднага за обществото. Да бъдат мъдри, призова Балабанов останалите политици, които вероятно са обидени и мислят какъв резултат биха имали на следващи избори.

Основаната ни цел е да не разочароваме българските граждани, те искат да започнем да работим веднага, посочи още народният представител от ИТН. Почти първа политическа сила от 66 държавници е готова да работи за това, смята той.

ИТН и БСП плуват на гребена на една вълна

ИТН и БСП плуват на гребена на една вълна

Психологически спокойна среща за ИТН и БСП, коментира Йорданов

ИТН постигнали почти 50% от целта си. Призовавам за спокойствие и разум, изтъкна Балабанов.

Конструктивна среща отчете и Борислав Гуцанов. Не е нормално за 3 години 6 пъти да отиваме на предсрочни парламентарни избори, е мнението му.

Положителна стъпка е началото на диалог в парламента. Сходствата са видни, посочи Гуцанов. Това, което разделя двете формации е позицията за Украйна, но в разговорите днес темата не е поставена.

Ако се стигне до общо управление, тогава ще се коментира, стана ясно още след срещата. Мирът е най-голямата ценност, отсече червеният депутат.

Виктория Василева: Третият мандат ще покаже има ли държавници

Виктория Василева: Третият мандат ще покаже има ли държавници

Ако се стигне до предсрочни изброи, то това ще е по желание на партиите в Народното събрание