Ако първият мандат е политически, вторият е на компромиси, то третия мандат е държавнически. Именно третият мандат ще покаже има ли у нас държавници. Това заяви пред БиТиВи независимият депутат Виктория Василева.

Тя посочи, че хората около Николай Марков от разпадналата се група на "Величие" са откликнали на поканата на ИТН за разговори в търсене на компромиси и съгласие по политики. Василева посочи, че ако се стигне до предсрочни изброи, то това ще е по желание на партиите в Народното събрание.

По думите й трябва да има кабинет с ясен хоризонт и приоритети. Василева подчерта, че са важни фигурите, които ще реализират заложените приоритети. Независимият депутат отбеляза, че конкретни имена не са били обсъждани на срещата с ИТН.

Василева не пожела да коментира срещата на групата на "Величие", лоялна на Ивелин Михайлов с ИТН. Тя заяви само, че Красимира Катинчарова се е държала като амазонка, вярна на идеолога на партията.

Виктория Василева подчерта, че не е била член на "Величие". По думите й тя е била поканена от Николай Марков. Тя добави, че никога не е заставала зад личности, а зад каузи и идеи.

Тошко Йорданов с оферта към хората на Марков за 4-годишно управление

Тошко Йорданов с оферта към хората на Марков за 4-годишно управление

Виктория Василева: Даваме подкрепа за политики, не ние да участваме във властта