"Има такъв народ" ще направи всичко възможно парламентът да работи. За да работи, трябва да има правителство, а за да си свърши работата, то трябва да е експертно.

Това коментира лидерът на ИТН Слави Трифонов във видео изявление, публикувано във фейсбук профила му. По думите му партията ще подкрепи правителство с експерти- хора, които разбират.

ИТН е в 49-ия парламент, за да работи, а не да гони тяснопартийни интереси, изтъкна Трифонов и добави, че партията му не се вълнува от депутатските заплати и депутатските кюфтета.

Тошко Йорданов протегна ръка за третия мандат

Тошко Йорданов протегна ръка за третия мандат

Щансът за кабинет с първия мандат е приключил, така е и с втория

Според лидера на ИТН парламентът е пълен с хора, които не трябва да са там. "Лъжи, измами, говорят се неща, които нямат нищо общо с реалността и най-вече няма кой да поеме отговорност".

Как да работи държавата без правителство, пита Слави Трифонов? Тя е на автопилот със самолет без гориво, по думите му. Няма бюджет, няма правителство, няма качествена съдебна система.

Заместник-главният прокурор Борислав Сарафов се страхува да не го убие главния прокурор Иван Гешев, констатира Трифонов. "Все едно не става дума за България, а за наркокартели в Мексико", възмутен е лидерът на "Има такъв народ".

Крум Зарков: Диагнозата е ясна, време е за лечение

Крум Зарков: Диагнозата е ясна, време е за лечение

Зарков ще се бори цялата истина по случая Гешев - Сарафов да бъде разкрита