Франция се опитва да се държи като велика сила. Така пред БНТ лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов коментира думите на Еманюел Макрон за натовски войски в Украйна.

Това няма как да стане, защото няколко натовски страни ще наложат вето на едно такова решение, по думите му. Макрон се опитва да вкара Франция на масата при големите, убеден е той.

Властта пътува в чужбина, за да си правят селфита, изтъкна Каракачанов. Управляващите ни били изпълнители на чужда воля. Всеки се подиграва на сглобкаджиите, според него.

ПП означава постове и пари, изтъкна лидерът на ВМРО. Те гледали на войната в Украйна като на реклама. Само че войната в Украйна не е реклама и селфита, допълни той. Тази война не е едно шоу, не е един майтап, предупреди лидерът на ВМРО.

Ако ДПС и ГЕРБ искат да свалят кабинета - могат

Ако ДПС и ГЕРБ искат да свалят кабинета - могат

Тогава Николай Денков ще каже кои министри чии са

Икономически губим от конфликта в Украйна, смята Каракачанов. България е със свалени гащи и се управлява от Украйна, тълкува той.

Нашите БТР-и не са нужни на Украйна, по думите на лидера на ВМРО.

Тодор Тагарев тежи на ГЕРБ и ДПС, убеден е той. Първите Ф-16 вече трябвало да са у нас, но не сме ги получили, защото се държим слугински със САЩ.

ГЕРБ и ДПС са близък тандем и този тандем няма как да бъде разкъсан, заподозря Каракачанов.

Радев иска военният министър да работи повече за България, не за Украйна

Радев иска военният министър да работи повече за България, не за Украйна

Тодор Тагарев не отговарял напълно на това изискване