Без представител на Антикорупционната комисия започна днешния Консултативен съвет по национална сигурност (КСНС) при президента.

Председателят Пламен Георгиев и заместникът му се оттеглиха до изясняване на техните апартаментни сделки. От партийните лидери първи дойде Веселин Марешки. Патриотите са представлявани от Волен Сидеров. Корнелия Нинова дойде готова с идеи за борба с корупцията. Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ също дойде. Премиерът Бойко Борисов пристигна въм видимо добро настроение, помаха на медиите и заяви "Такъв караул не бях виждал досега".

И президентът със заявка за нов Антикорупционен закон

И президентът със заявка за нов Антикорупционен закон

КПКОНПИ, прокуратурата, МВР и службите да проверят властта, иска Радев

Шефът на ДАР Атанас Атанасов и председателят на ДАНС Димитър Георгиев по правило присъстват на заседанието. Главният прокурор Сотир Цацаров също дойде. Председателят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова за пръв път присъства на КСНС заради новото й качество на лидер на депутатите на ГЕРБ.

Припомняме, миналата седмица стана ясно, че президентът Румен Радев ще свика заседание на КСНС, посветено на борбата с корупцията по високите етажи на властта. Поводът е разразилият се скандал с имотите на властта, станал по-известен като "Апартамент гейт".

Антикорупцията увеличи причините за кампанията срещу себе си

Антикорупцията увеличи причините за кампанията срещу себе си

Информира и че проверява за приближено лице до политически лидер