Кулоарен екшън си спретнаха ВМРО и "Атака". Десислав Чуколов в кулоарите пред медиите отново обвини военния министър за продажбата на имоти на МО. В този момент воеводата излезе от пленарна зала и каза :"Лъжеш!". Ела, Краси, ела, призова националистът.

Медиите тръгнаха да следват министъра на отбраната. Заедно с тях тръгнаха и депутатите от "Атака" в опит да се разберат. Ела в стаята, де, подкани Каракачанов Десислав Чуколов. На въпрос за кадрите на ВМРО воеводата посочи, че ако някой е виновен, ще си понесе отговорността. Павел Шопов подвикна:"Прокуратурата ще проверява".

Каракачанов не продавал архипелази, полуострови и жълти павета
Обновена

Каракачанов не продавал архипелази, полуострови и жълти павета

Около 3500 военни нямат жилище, от тях 1200 са в София

Шопов, моля те, изкъпи се най-накрая, посъветва военният министър. Ще можете ли да ми отговорите на въпроса, включи се отново Чуколов в опит да получи обяснение дали под сделките за продажба на военни имоти стои подписът на Красимир Каракачанов. Нали ти отговорих, отговори министърът.

Медиите настояха да разберат подробности от министъра за бежанската криза. Ако ще правим шоу, няма да правим коментар, отговори той. В този момент и лидерът на НФСБ Валери Симеонов се включи в спасяването на Каракачанов. Господин министър, заповядай в стаята, подкани го той.

Припомняме, на днешното изслушване в парламента Каракачанов заяви, че не е продавал архипелази, полуострови и жълти павета. Изказването му беше по повод поискания вчера от депутатите отчет за продажбата на военни имоти с отпаднала необходимост, след като още миналата седмица хората на Волен Сидеров се заканиха да искат обяснения от лидера на ВМРО. 

Депутатите чакат отчет от Каракачанов за продажбата на военни имоти

Депутатите чакат отчет от Каракачанов за продажбата на военни имоти

Лидерът на ВМРО ще трябва да докладва и за кадровата политика