Все по-вероятни изглеждат избори 2 в 1. Това заяви пред БНТ лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Това е агония, смята тя за властта. Докога тази мъка, пита червеният депутат за отношенията в сглобката. Няма никакъв смисъл от това, убедена е Нинова.

Властта с всеки ден задълбочавала кризата. Те са фиксирани само в постовете, с всеки ден ще става по-лошо, подчерта лидерът на социалистите. Няма резервно мнозинство в този парламент. Няма как да влизаме в такива сглобки, подчерта Нинова.

Тя вижда липса на достойнство и морал в политиката.

БСП иска избори 2 в 1, за да тръгне страната напред

БСП иска избори 2 в 1, за да тръгне страната напред

Това управление буксува

БСП е различна и няма как да влезем в договорки, подчерта червеният депутат. Много е важно кой ти е партньор, изтъкна тя. БСП ще се бори България да не подпише двустранно споразумение с Украйна. Това означава изпращане на войници в Украйна, категорична бе Корнелия Нинова. Това означава пряко участие на страната ни във войната, опасява се лидерът на БСП.

Води се добре организирана, добре финансирана пропагандна война срещу БСП, посочи лидерът на социалистите. Това ставало преди избори, за да се омаловажава столетницата. Конституционната промяна беше направена, за да се овладее прокуратурата, критикува още Корнелия Нинова. Като гледала новините за съдебната система, все едно гледала "Кръстникът". Политически групи и лобита воюват в момента, по мнението ѝ.

Нищо няма да се произнесе от комисията за Мартин Божанов, по думите на Нинова. Няма начин зад това нещо да не стоят политици, категорична бе тя.

Битката ѝ със столичното БСП била за морала и чистотата в политиката. Тя вижда политическа търговия на гърба на БСП в СОС. Партията щяла да продължи да е трън в петата.

БСП иска Денков спешно да обясни защо Макрон изпраща военни на НАТО в Украйна

БСП иска Денков спешно да обясни защо Макрон изпраща военни на НАТО в Украйна

Социалистите призовават за формиране на единен фронт срещу изпращането на натовски войски в Украйна