"Уморихме се, но няма да спрем". Това заяви в сутрешния блок на bTV Арман Бабикян от "Отровното трио".

По думите му с четвъртото "Велико народно въстание" дадохме знак на Брюксел, който на 5 октомври на заседание на Европарламента ще разглежда положението с България.

Цяла Европа трябваше да види, че българите са изправени. Този знак трябваше да бъде ясно разчетен за сметка на лъжите на властта, че има някакво временно преминаващо природно явление, посочи Бабикян.

Според него, винаги когато има сблъсък, обществото се разделя и това е нормално. Затова било нормално и по отношение на протестите българите да са разединени.

Велико народно въстание IV

Велико народно въстание IV

Все още протестиращите са малко

"Ние сме на площада, за да могат да се чуват мнения, а не да се купуват. Хората започнаха да различават платените и това също е голямо постижение. Когато обяснението за всичко това обаче са пари, значи повредата е проникнала ужасно дълбоко и тя няма да се излекува с площад, а с образование", категоричен бе Арман Бабикян.

Вторият човек от "Отровното трио" - адвокат Николай Хаджигеновq се похвали, че на протеста създали гражданско общество и от днес българинът бил революционер.

"Ние погребахме диктатурата на Борисов. Ако искахме да погребем самия Борисов, да бяхме купили РПГ-та, а не яйца. Цял живот съм бунтар, цял живот съм непримирим към потисничеството и липсата на свобода и демокрация. Това е крайно притеснително", отсече адвокат Хаджигенов.

Третият човек в "Отровното трио" Велислав Минеков предстои днес да замине в Брюксел. Той възнамерява да изjърпи някои предателства не към родината, а по отношение на управляващата ни мафия и ще го направя достойно. Мисля, че съвсем скоро ще имаме успех, надява се проф. Минеков.

Той изрази надежда, преди да има пето Велико народно въстание, правителството вече да е паднало.

Отровното трио не иска диалог с управляващите, протестите продължават

Отровното трио не иска диалог с управляващите, протестите продължават

Арман Бабикян заяви, че не е готов да отговори дали триото ще прави партия