Патриотите от НФСБ защитиха заместник-министъра на транспорта Ангел Попов. На брифинг в сградата на парламента депутатът от ОП Борис Ячев го защити от атаките на БСП.

БСП връща дарените от брата на Георги Стоилов 400 лв.

БСП връща дарените от брата на Георги Стоилов 400 лв.

Колегиално, като партийни другари, ПГ на БСП застава зад него

Попов съди транспортната организация, която протестира срещу него. Тя вече е с отнет лиценз и патриотите предполагат, че червените са засегнати от това.

Според Ячев, Ангел Попов предприел решителни мерки за дисциплиниране на бранша. "Вървим в правилната посока", смята патриотът.

Предлага се една претоплена манджа, убеден е Борис Ячев. Освен това левицата реагира като ранено животно - атакува. Патриотите смятат, че Ангел Попов е в основана на прекратената практика да се издават фиктивни шофьорски книжки.

Назначиха нови трима зам.-министри

Назначиха нови трима зам.-министри

В здравеопазването, регионалното развитие и благоустройството и енергетиката

Припомняме, още при назначаването на Ангел Попов за заместник-министър на транспорта превозвачески организации протестираха срещу неговото назначение. В писмо до премиера Бойко Борисов, те посочиха и данни за злоупотреби от страна на Ангел Попов.

Те заплашиха, че ще откажат да работят със зам.-министъра. Той е председател на организация, която от 2011 година потъна и въобще не е била по срещите в министерството на транспорта и при решаване на транспортните проблеми. Той се слави и като голям превозвач, но все още е собственик на фирма, обявена в несъстоятелност, която не е ликвидирана и на една фирма, която е без дейност, обясниха тогава от бранша.