Аз съм различен и последователно отстоявам позициите си. При мен е невъзможно да има партийно инженерство. Не ходя в посолства, не се срещам с олигарси. Аз съм единственият, който разкрива истинската дълбока държава пред лицето на хората. Това заяви в ефира на БНТ независимият народен представител Радостин Василев.

Той поясни, че публикуваният от него записа от председателския съвет на "Продължаваме промяната" сам по себе си не е имал цел. Обществото видя дълбоката държава и как лицата от записа изпълняват това, което казаха в него. Доверието към ПП е нулево, допълни Василев.

Депутатът даде заявка за участие на местните избори с новия си политически проект. Той поясни, че партията няма да се казва "Силна България". В партията ще има нови лица, неопетнени от политическия процес, ще разчитаме на експерти, добави Василев.

По думите му партията ще се грижи за българския народ и ще спазва обещанията си пред гражданите. Проектът ще бъде центристки и ще застъпваме социалната политика, подчерта той.

Изявлението на премиера Николай Денков по адрес на партия Възраждане, той определи като измислен скандал, целящ да отвлече вниманието от проблемите в държавата. Според Василев поведението на Възраждане не е приемливо, но това важи в пълна сила и за много други народни представители, като за пример той посочи Манол Пейков и Явор Божанков.

По отношение на обявяването на кандидатурата на Васил Терзиев за кмет на София, Василев изтъкна, че той няма шанс да спечели. Терзиев е семейство на кадри от Държавна сигурност. Той е неподоготвен и неадекватен, каза още Василев.

Радостин Василев: От Зайко Байко зависи, докога ще има кабинет

Радостин Василев: От Зайко Байко зависи, докога ще има кабинет

ПП/ДБ и ГЕРБ нямали предбрачен договор, а били в съпружеско-имуществена общност