Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се прости с Народното събрание с букет за парламентарния шеф Цецка Цачева. Той й благодари, че изтърпяла всичко в този законодателен орган.

Цветанов обвини червените в агресивно поведение. Благодари обаче на всички депутати за постигнатите успешни реформи и посочи стратегиите в съдебната система. Цветан Цветанов изтъкна и промените в Конституцията.

Герберите оценяват работата на депутатите и сред избирателите

Герберите оценяват работата на депутатите и сред избирателите

Оценката на местните хора била много важна

8% е безработицата. Увеличава се минималната работна заплата, похвали се Цветанов. Според него бъдещото управление на левицата било виртуално. БСП планирали разходи в размер на 3 милиарда лева. Председателят на ПГ на ГЕРБ ги призова да кажат откъде ще намерят пари за тях.

С усмивка Нинова се сбогува с това управление

С усмивка Нинова се сбогува с това управление

Доходи, здравеопазване и ефективна данъчна политика, обеща Нинова

Над 500 милиона лева имаме за наука и образование благодарение на оперативната програма, каза Цветанов. И в други сектори имало средства от еврофондовете. Правителството водило прагматична политика. Затова и се върнали руските туристи. Цветан Цветанов изтъкна оградата по границата.

А за електрическото напрежение между двете формации каза, че левицата превърнала парламента в цирк. Цветанов обвини червените, че те прокарвали лобистки закони в сектор "Енергетика".

Последен ден на 43-ия парламент

Последен ден на 43-ия парламент

Радев подписа указ за разпускането на депутатите

Той поиска диалог и реални постижения. Благодари за приемането на антитерористичния закон.

Цветан Цветанов прогнозира, че и следващият парламент ще бъде с подобно многообразие.
Благодари ви, че в този парламент си говорихме, а не си обръщахме главите, подчерта той и поиска спокойна и диалогична кампания.