Лидерът на "Атака" Волен Сидеров иска да си поговори с външния министър и да й обясни как стоят нещата в света.

Пред медиите в парламента той сподели впечатленията си от вчерашната изява на Екатерина Захариева по темата за глобалния пакт за мигрантите на ООН. Припомняме, Захариева взе участие в съвместното заседание на външната и на вътрешната парламентарна комисия.

Има няколко теми, по които тя търпи критики, изтъкна атакистът. Тя е млад човек, може да седне да си поговорим да ѝ кажа как вървят нещата в света, покани я Сидеров, като обясни, че има чувството, че първият ни дипломат изпуска някои тенденции.

Захариева успокоява депутатите от БСП заради мигрантския пакт

Захариева успокоява депутатите от БСП заради мигрантския пакт

Нямало решение странати ни да се присъедини към пакта за миграция

Сидеров видя завой в политиката на управляващите за пакта за мигрантите от вчерашното заседание на външна и вътрешна комисия.

На Коалиционния съвет казваме, че пактът не трябва да се подкрепя и премиерът се съгласява с това, изведнъж във външна комисия се говори нещо друго, недоволен е лидерът на "Атака".
Това е лош знак към хората и външните ни партньори, смята още той.

Сидеров обясни: Затова и смятам, че по някои теми трябва да си поговорим с Екатерина Захариева, за да погледне тя по-балансирано на геополитическите тенденции в света.

Протест в София срещу пакт на ООН

Протест в София срещу пакт на ООН

България протестира срещу проект за миграцията

Припомняме, миналата седмица БСП поискаха премиерът Бойко Борисов да дойде в парламента и да обясни позицията на правителството по отношение на присъединяването към глобалния пакт за мигрантите на ООН. 
По-рано сутринта от Красимир Богданов от ВМРО предупреди, че с присъединяването си към пакта рискуваме България да бъде наводнена от мигранти.