Общинският съветник в СОС от ВМРО Карлос Контрера иска да прати лидера на "Воля" Веселин Марешки при ветеринаря на столичния зоопарк.

В прессъобщение на ВМРО пише, че Контрера зове: "Д-р Дулитъл, погрижете се за екземпляра Веселин - "Г-н Мъ", моля Ви! След ремонта на столичния зоопарк има много добри условия и си мисля, че може и той да се почувства комфортно сред свои."

Борисов да озапти Каракачанов, поиска Марешки

Борисов да озапти Каракачанов, поиска Марешки

Концепцията на Каракачанов щяла допълнително да циганизира България

Патриотът написа пост на страницата си във "Фейсбук" в отговор на отвореното писмо на Марешки към министър-председателят Борисов, в което бизнесменът моли премиера да озапти лидера на ВМРО Красимир Каракачанов по темата за интеграция на циганите. Припомняме, в писмото Марешки пише, че концепцията на вицепремиера за циганите само ще засили циганизацията на страната, ще предостави повече облаги на циганите и по този начин ВМРО ще си спечели голяма част от ромския вот.

Това провокирало Контрера, който писа в социалната мрежа, че с писмото си Марешки за пореден път е доказал, че менталните липси не се компенсират със заемане на постове в парламента.

"Функционалната неграмотност очевидно е факт не само сред учениците, но и сред определени лидери на партии и техните депутати. Да заявиш, че Концепцията за справяне с маргинализирания цигански етнос дава права на циганите е равнозначно на това да твърдиш, че имаш верига аптеки и си пиеш редовно хапчетата", пише патриотът.
Първото показвало, че Марешки не можел да чете и разбира написаното в един не чак толкова дълъг документ. Второто - че здравната система у нас имала нужда от повече пари за психично здраве.

Марешки разобличава цинизма на ВМРО за циганите и джендър идеологията

Марешки разобличава цинизма на ВМРО за циганите и джендър идеологията

Привилегиите за циганите били с предизборна цел

В поста си Контрера изригва: "Да твърдиш, че ВМРО иска да привлече цигански гласове, докато ти влизаш в коалиция с най-близката до сърцето на Еродан протурска партия в България - НПСД, и чрез техен приближен турчеещ се циганин вдигаш бунт срещу собствената си държава в "Столипиново", а след това слагаш гръмкото име на коалицията "българските родолюбци", е меко казано циклофренично."

Според общинския съветник действията на Марешки освидетелствали, че "има етапи от еволюцията, които очевидно са подминали определени индивиди".

Контрера: "Дарвин щеше да прояви интерес към подобни есземпляри със сигурност."

Марешки да си пие хапчетата, призова Каракачанов
Обновена

Марешки да си пие хапчетата, призова Каракачанов

Лидерът на "Воля" да не се занимава с неща, които не разбира

Патриотът препоръчал на Марешки да се консултира с един определен лекар - д-р Росен Кръстев. Той бил нещо като личен лекар на маймунките в столичния зоопарк, та можел да се погрижи и за него. Плюс това след ремонта и реконструкцията на зоологическата градина там условията не били никак лоши.