Веселин Марешки поиска преди да се инвестира в армията, да се осигури стандарт на живот за хората. Иначе от "Воля" не били против модернизацията на армията. Тезите си той сподели по време на дебатите по второто четене на актуализацията на бюджета.

В отговор на коментарите на бизнесмена депутатът Юлиан Ангелов от ВМРО обяви от трибуната на Народното събрание, че ще подкрепи Веселин Марешки за министър по всички въпроси, но с уточнението, че лидерът на "Воля" ще е министър без портфейл, защото така или иначе имал дебел портфейл

Депутатите се цакат с топла бира за замразяване на заплатите си
Обновена

Депутатите се цакат с топла бира за замразяване на заплатите си

БСП иска трайно замразяване на депутатските заплати

От БСП се включиха в дебата с критиката, че мярката 60/40 не работи, а и няма да стигне до нуждаещия се бизнес. Левите са изплашени от опашките пред бюрата по труда.

Левите искат и 30 милиона лева за подпомагане на сектор земеделие. Румен Георгиев е притеснен от евентуален диктат на вноса на храни. Ние сме с най-ниски индекси на продоволствена сигурност, по думите на червения депутат. В България се произвеждат салами от баварски прасета, цитира той думите на немски журналист. 

Радан Кънев иска модел на европейски мерки за излизане от кризата

Радан Кънев иска модел на европейски мерки за излизане от кризата

В писмо до премиера Борисов евродепутатът дава примери с ЕС и у нас

Припомняме, в парламента днес на извънредно заседание се обсъжда замразяването на депутатските заплати, актуализацията на държавния бюджет и промените в Закона за извънредното положение. На 3 април извънредното положение в страната бе удължено до 13 май.