Всеки, който има апартамент, трябва да е на мушка. Нека да се направят проверки за всички. Това заяви в кулоарите на парламента лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

По думите му премиерът има верен инстинкт и в такива ситуации, когато има съмнения към някой, той трябва да се оттегли, за да покаже, че няма чадър над него.

Според Волен Сидеров казусът с шефа на Антикорупционната агенция Пламен Георгиев е по-сложен, тъй като него го избират депутатите и трябва да се произнесе мнозинството.

Аз мисля, че това е тема за обсъждане във формат Патриоти - ГЕРБ и е нужно да се направи една среща. Според него не трябва да се бърза с изявленията и оценките.

Сидеров е категоричен, че трябва да има повече разум и спокойствие, защото истерията не води до добри резултати.

Борисов посочи Данаил Кирилов за наследник на Цецка Цачева

Борисов посочи Данаил Кирилов за наследник на Цецка Цачева

Кирилов ще поеме Министерството на правосъдието

За номинацията на Данаил Кирилов за правосъден министър Сидеров заяви, че той е утвърден юрист и се е справял добре като шеф на правната комисия в парламента.

Аз не мисля, че един Явор Нотев е едно по-ниско ниво от него, ако бъде предложен и приет за председател на правната комисия, призна Сидеров.

С Данаил Кирилов Борисов тествал общественото търпение

С Данаил Кирилов Борисов тествал общественото търпение

Крум Зарков напомни, че Кирилов е част от всеки един законодателен скандал

По думите му Явор Нотев е изключително подходящ да оглави правната комисия. Според него, Нотев и за министър на правосъдието ставал.

"Ако ГЕРБ го одобрят, това ще бъде добър жест от тяхна страна", изтъкна Сидеров.

ДПС за Данаил Кирилов: Всеки негов законопроект създаваше проблем

ДПС за Данаил Кирилов: Всеки негов законопроект създаваше проблем

"Дано в министерството да не е така"

Той подчерта, че не споделя мнението на Валери Симеонов, че след напускането на Данаил Кирилов в Народното събрание и ресорната комисия няма капацитет.

Според Сидеров по-важно е да се уточни как ще се довърши мандата като се наблегне на развитие на икономиката, доходите, рязко качване на БВП.

Марешки не знае дали Данаил Кирилов става за министър

Марешки не знае дали Данаил Кирилов става за министър

Поощрява всеки един, за който има съмнения, да бъде проверяван

"Мисля, че е време за един анекс към управленската програма, в който да се сложат тези акценти", каза Сидеров. Той подчерта, че има нужда от освежаване, тъй като през 2017 г., когато са я писали, е била друга ситуацията.