Не съм имал намерение да напускам. Нека не водим този диалог през медиите. В телевизионни студия да се обсъжда кой иска да напуска, това не е сериозно. Така лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров отговори пред Нова телевизия на въпроса: "ще си ходите ли". Въпросът засягаше отношенията в малката коалиция.

Той обясни, че партньорите му от малката коалиция били подразнени от припомнянето му, че евродепутатът Ангел Джамбазки през 2014-та година казал: "Крим е Руски", а на следващата година - обратното.

Мандатът може да се довърши и без целувки и прегръдки, уверен Сидеров
Обновена

Мандатът може да се довърши и без целувки и прегръдки, уверен Сидеров

Ревизията да започне от МО, поиска атакистът

Няма как да завиждам (за големия изборен резултат на ВМРО - б.р.), ставаше дума за принципи. Имам големи съмнения, че вотът беше честен и коректен. Това самодоволство е вредно. Не съм използвал обидни изрази, посочвал съм циганската престъпност, проблемите, винаги съм имал отношението, че те са част от българската нация, каза Сидеров.

В същото време Сидеров не посочи доказателства за нечестен вот.

Запитан защо не стане опозиция, Сидеров отговори, че е бил в опозиция, а сега все пак нещо придвижва. "За ГЕРБ съм казвал също много критични думи, но критиките към моите коалиционни партньори са по-преки. Аз съм ги събрал, имам право като родител малко да им се поскарам", заяви Волен Сидеров.

Сидеров не иска каски, а сиво вещество под каските
Обновена

Сидеров не иска каски, а сиво вещество под каските

ВМРО искали да бъдат обявени за единствената патриотична формация

Идват местни избори, битката за София е сериозна за ГЕРБ, каза Сидеров. Почти на шега той каза, че би могъл и той да се кандидатира в надпреварата за кметския стол.

"Спряхме маршрута на гей парада и го отклонихме. Това има смисъл, защото показваме гражданска активност", каза Сидеров.

Присъствието на полицията в събота бе невиждано - през 15-20 м имаше полицай. Колко е ресурса, за да се охранява един гей парад, попита той. Кого пази, запита Сидеров, на което водещият Виктор Николаев му припомни как Сидеров и неговото обкръжение се бранеха с пластмасова маса от гнева на народа по време на протестите през 2014 г.

Американският конгрес одобри финансовата рамка за осем Ф-16 за България

Американският конгрес одобри финансовата рамка за осем Ф-16 за България

Очаква се в проекта за договор общата сума да бъде 1,2 млрд. долара…

Относно покупката на изтребители Ф-16 от САЩ, лидерът на "Атака" припомни, че американците ползват база у нас безплатно от 2006 г. и не плащат такси.

Припомняме, Сидеров беше заявил, че ВМРО получили хубави резултати на евровота, защото имали сключена сделка с американците за закупуването на Ф-16.

"Защо, ако искаме американски самолети, не им кажем да ни подарят тези самолети. САЩ са подарявали подобни самолети на Египет, на Индонезия - на държави, които не са в НАТО. Защо на своите партньори им дерат кожата. 3 млрд. ще платим, срещу което ще получим 8 самолета, от които ползата е спорна", запита Сидеров.

Защо бедна България отваря 4 000 работни места в богата Америка, допълни той.