"Воля" единствени останали неопетнени. Кръстина Таскова отчете, че политиците са под напрежение. Едните се опитвали на всяка цена да останат на власт, а другите имали апетити за тази власт.

Стига вече експерименти на гърба на българския народ, отчете тя. Нужно било обединение, а на власт трябвало да дойдат неопетнени и успели хора.

Парламентът да излъчи широко правителство от експерти, искат от "Воля". В него трябвало да влязат хора от парламента и извън Народното събрание. Само такова правителство щяло да изведе страната от настоящата криза. Почтеност и родолюбие искат за девиз от "Воля". Не е време за политически войни, време е за воля и патриотизъм, смята Таскова.

БСП не дава нито един подпис за подмяната на ГЕРБ

БСП не дава нито един подпис за подмяната на ГЕРБ

Няма да позволим да посегнете на правовия ред, закани се Корнелия Нинова

Партията подава ръка и е готова да работи с всеки, който е за благото на народа.

Припомняме, в днешния ден от ГЕРБ обявиха, че ще внесат предложението си за нова Конституция, за което са им нужни първоначално 120 подписа на депутати. От ДПС вече обявиха, че няма да подкрепят инициативата на ГЕРБ, от БСП също са против. "Воля" също отхвърлиха възможността да дадат своите подписи.

Очаква се решението на коалиционните партньори от Обединените патриоти и независимите депутати, за да се започне или не процедурата по промяна на Основния закон и свикване на Велико народно събрание.

ДПС поиска оставката и на кабинета, и на Румен Радев

ДПС поиска оставката и на кабинета, и на Румен Радев

Партията иска експертен антикризисен кабинет, който да организира честни избори