ПП "Възраждане" смята, че държавната система се разпада. Започва взаимно изтребителна война, заяви от трибуната на НС Костадин Костадинов в декларация от името на ПГ. Той е притеснен от евентуалните разкрития на Радостин Василев, които се очакват по-късно днес.

Това, което се случва, е най-крупната измама. Констатацията на Костадинов не е обаче за очакваните записи, а за евентуалното управление на ПП/ДБ и ГЕРБ.

Честно и коректно е избирателите да знаят кой с кого ще се коалира. Според Костадин Костадинов ПП готвели държавна измяна с евентуални смени на шефове на служби, които, според информацията, която Радостин Василев щял да е изнесе, е съгласувана с посланици. Имаме престъпление срещу републиката, категоричен бе лидерът на "Възраждане".

Съгрешихте всички и ненужни вкупом станахте, перифразира Костадинов думите на апостол Павел. За него нямаме политически елит, а утайка. Затова Възраждане иска нови избори. Съвременната българска държава унищожила повече българи, по думите му, отколкото османските султани. Парламентът няма да липсва на никого в държавата, смята той. Костадинов настоя партиите да са честни към избирателите си.

ДПС искат Велико народно събрание

ДПС искат Велико народно събрание

България заприличала на "анимационна държава"