Столичната топлофикация проявява чувство за хумор.

В пост на фейсбук страницата "Топлофикация София" ЕАД е обявен конкурс за най-харесан коментар в рамките на седмица в своеобразна игра за шеги във филмова стилистика по повод дългото време, в което голяма част от София ще бъде без вода.

И съгражданите ни се вихрят.

Ето и някой от предложенията:

50 нюанса по-студено

Хобит: Неочаквано изкъпване

10 неща които мразя в Топлофикация!

"Знам къде се къпа миналото лято"

"Още знам как се къпа миналото лято"

"Междуквартални войни: Младост отвръща на удара"

"Някои го предпочитат студено"

"Да се изкъпеш на инат"

"Мръсни и яростни"

Така с чувство за хумор или по-точно - показвайки, че ръководството на столичното парно възприема също с чувство за хумор критиката на оставащите за месеци без услуга граждани - от Топлофикация - София се извиняват за причиненото неудобство:

"Разчитаме на вашето чувство за хумор, като използваме момента още веднъж да поднесем извинения на нашите клиенти за причиненото неудобство поради плановите ремонти!

А този, който събере най-много харесвания на коментара си, ще получи смартфон. Победителят ще бъде обявен на 19.05.2017 (петък), а ние ще се свържем лично с него".

Снимка 293469

Източник: news.bg

Дали обаче това, че недоволството на столичаните се възприема с чувство за хумор от "Топлофикация", е добре аз самите столичани.

Припомняме, ТЕЦ "София Изток" спира работа от 8 до 19 май, като в този период кварталите Дружба, Младост, Дървеница, Мусагеница, Витоша, Студентски град, Изток, Изгрев, Дианабад, Лозенец, Гео Милев, Яворов, Подуене център, Редута, Слатина, Цариградски комплекс, Промишлен район "Гара Искър" остават без топла вода.

Същите квартали ще останат отново без топла вода през август месец.