Не съм реагирал спонтанно в случая с репортера на "Господари на ефира". Казах тогава, че принципът е абсолютно правилен - МВР е действало правилно, прокуратурата е действала правилно и са повдигнати обвинения, коментира премиерът Бойко Борисов развитието на случая с репортера Върбанов.

Това, че във всяко стадо си има и черна овца, не трябва да променя принципите. Ние трябва да сме непримирими към случаите на посегателство към журналист, който и да е той, където и да е той, допълни премиерът.

Припомняме, вчера от предаването "Господари на ефира" обясниха в своя позиция, публикувана на официалната им страница, че до този момент нито нито те, нито Димитър Върбанов са твърдели, че Върбанов е бит по време на разследване в склад за хранителни стоки.

Въпреки това, осъзнавайки отговорността, която носят пред българското общество, считат за редно да оповестят, че заради съзнателен или не опит на репортера да подведе обществеността с действията си след приключване на репортажа излъчен в предаването, той е отстранен от екипа.

"Господари на ефира" изгониха репортера Върбанов

"Господари на ефира" изгониха репортера Върбанов

Прокурори обмислят дали да го обвинят в престъпление срещу правосъдието