Старши треньорът на Интер Жозе Моуриньо сподели на пресконференция преди финала на Шампионската лига, че в момента мисли само за двубоя с Байерн, а не за интереса на Реал (Мадрид). "Специалния" каза също, че очаква равностоен мач, в който няма фаворит.

"Шампионската лига винаги е бил важен турнир, а да играеш финал в него е нещо много специално. Знам, че Интер не е печелил вече 45 години тази купа, но не мисля за това", отсече Моуриньо.

"През последните години Интер спечели много трофеи. Триумф в Шампионската лига обаче ще бъде нещо съвсем различно. Имам специално отношение и с президента Морати. Искам утре вечер да го видя с купата в ръце", пожела си Моуриньо.

"Не се притеснявам да говоря за Реал, но не мога да ви кажа нищо конкретно. Аз съм треньор на Интер и мисля, че утре няма да ми бъде последният мач в клуба. През 2004 година, когато бях в Порто, знаех, че след финала си тръгвам. Сега обаче не е така", каза още португалецът.

Финалът на Шампионската лига ще се играе утре на "Сантяго Бернабеу" в Мадрид и ще може да проследите на живо в Topsport.bg.