Демократите искат да ме свалят, защото не могат да спечелят изборите през 2020 г. Това написа в "Туитър" президентът на САЩ Доналд Тръмп.

Вчера новият председател на долната камара на Конгреса на САЩ  Нанси Пелоси не изключи възможността за задействане на процедура по импийчмънт срещу президента Доналд Тръмп.

Демократите одобриха пари за правителството, но не и за стената на Тръмп

Демократите одобриха пари за правителството, но не и за стената на Тръмп

Белият дом обяви, че ще наложи вето върху приетите законопроекти

"Както казах много пъти, ако демократите поемат контрол над Камарата на представителите или Сената, ще има проблеми на финансовите пазари. Ние спечелихме Сената, те спечелиха Камарата. Нещата ще се успокоят. Те само искат да задействат процедура по импийчмънт срещу мен, защото те знаят, че не могат да спечелят през 2020 г., твърде много успехи", написа той в социалната мрежа.

Тръмп публикува меме за стената с Мексико

Тръмп публикува меме за стената с Мексико

Постът в "Инстрагам" се появи часове след избора на Пелоси

"Как ще свалите президент, който може би спечели най-великите избори на всички времена, който не е направил нищо лошо (няма сътрудничество с Русия, демократите са тези, които бяха в сговор), имаше най-успешните първи две години от всички президенти и е най-популярният републиканец в историята на партията с 93%", попита той.