Няма подадени оплаквания или писмени жалби от пострадали на бул. "Ситняково" в София. Това съобщават от Столичната полиция по повод напрежението при вчерашните протести на столичния булевард, когато демонстранти потрошиха кола на жена с две деца, която се опита да премине през блокадата.

От полицията посочват, че към момента не са установени пострадали и сред участниците в незаконната блокада на кръстовището. Бил е извършен преглед на кадрите от видеонаблюдението в района. Продължава работата по разследването на инцидента, при който семейството с две малки деца - момченце на 2 години и момиченце на 9 години, бяха блокирани в семейния им автомобил и станаха обект на агресия от страна на протестиращите. Потърпевшите вече са представили пред разследващите своите обяснения по случая.

България е в гражданска война, притеснен Марешки

България е в гражданска война, притеснен Марешки

Протестиращите сами изродили идеята си с агресия

Полицията предупреждава жителите и гостите на София да шофират с повишено внимание в града.

"Заради категоричния отказ на организаторите да спазват изискванията на закона СДВР не осигурява провеждането на тези нерегламентирани мероприятия. Отговорността за това е изцяло на хората, които се самоопределят като организатори на незаконните действия, както и на тези, които нерегламентирано блокират пътни кръстовища", посочват от Столичната полиция.

Напрежение на протестите - демонстранти чупиха кола с две деца в нея

Напрежение на протестите - демонстранти чупиха кола с две деца в нея

Нов опит за блокада пред румънското посолство...