Районният съд в Дупница уважи иска на прокуратурата и постанови задържаният за съучастие при обира на банкомат в Сапарева баня Господин Динев да остане в ареста за постоянно.

Припомняме, според обвинението на прокуратурата 34-годишният Динев е помагал на престъпната група при взривяването на банкомата. Той помагал на обирджиите и да се измъкнат от местопрестъплението - Динев шофирал лек автомобил, който осигурявал на групата безпрепятственото им измъкване.

Ако бъде признат за виновен по това обвинение, Динев може да получи наказание затвор за срок до 10 години, съобщи Нова телевизия.

МВР продължава издирването на тримата обирджии на банкомати

МВР продължава издирването на тримата обирджии на банкомати

Всеки, който е виждал издирваните лица, да сигнализира МВР. Тримата мъже са опасни

Междувременно МВР продължава издирването на тримата мъже, заподозрени за серията от обири на банкомати в страната. Въпреки организираната мащабна акция на МВР, тримата мъже все още се издирват. Те успяха да се измъкнат на полицаите в поле до село Боснек. Красимир Йорданов, Кирил Микев и Тодор Богданов са обявени за национално издирване.

През последните дни органите на реда започнаха да проверяват преминаващите автомобили по пътищата около Перник. Полицаите започнаха и да претърсват адреси, свързани със заподозрените.

Снимка 322750

Източник: News.bg

Тримата издирвани обирджии напуснали страната?

Тримата издирвани обирджии напуснали страната?

Продължава издирването на тримата мъже, взривили банкомат в Сапарева баня

Вчера, 12 ноември, главният секретар на МВР Младен Маринов заяви, тримата издривани мъже са опасни. Според Младенов тримата вече са се опитали и да напуснат страната.

МВР апелира към гражданите, които имат информация за тях, да сигнализират за това на телефон 112 или в близките районни управления. Анонимността е гарантирана, уверяват от МВР.