Втори път да се вземат отпечатъци от един и същи човек наистина не мога да го приема другояче освен като репресия. Това заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров по повод повторното си явяване в СДВР за снемане на отпечатъци, след като това вече беше направено само преди два дни.

Той обясни, че не е ясно какво налага това да се случва отново.

Аз вече веднъж дадох отпечатъци, снимка като много опасен престъпник, регистрираха ме и тогава не дадох гласност, защото не смятах, че трябва да занимавам обществото със себе си, посочи Сидеров.

По негови думи явно вече има двоен и дори троен стандарт. Той напомни, че когато Цветан Цветанов е бил обвиняем, не са му взимали отпечатъци.

Волен Сидеров се яви в Трето РПУ в София заради получена призовка

Волен Сидеров се яви в Трето РПУ в София заради получена призовка

Тя е по обвинения заради апела му хората да отидат на църква на Цветница и Великден

Лидерът на "Атака" изрази предположение, че този троен стандарт се прилага специално към него, защото води публицистично предаване, в което често се чуват критични анализи за властта.

Ако това е причината, много е зле за властта, защото означава, че пристъпва към репресия винаги, когато не е сигурна в себе си, отбеляза Сидеров. По негови думи неслучайно хората протестират и искат промяна на този тип управление. Сигурен съм, че то ще се случи съвсем скоро, заяви атакистът.

В заключение той хумористично отбеляза, че трябва да влиза в СДВР, за да не го обявят отново за общодържавно издирване.

И този път Сидеров се яви в районното придружаван от членове на партията си.

Обявиха Волен Сидеров за общодържавно издирване

Обявиха Волен Сидеров за общодържавно издирване

След като не се е явил за предяваване на обвинения, той не е бил открит на адрес