Стайко Стайков е в много лошо състояние и не може да участва в съдебен процес. Това заяви неговият защитник Любомир Таков пред bTV. Срещу клиента му нямало и повдигнати обвинения.

"На мен като негов защитник, както и на него, не са били предявени постановления за привличане като обвиняем... Както ви казах, неговото състояние е изключително тежко. Поне според мен неговото състояние не позволява да участва в процес", заяви адвокатът.

Отвлечен и пребит е синът на Миню Стайков
Обновена

Отвлечен и пребит е синът на Миню Стайков

Мъжът е в "Пирогов"

Припомняме, след близо 5 месеца издирване синът на бизнесмена Миню Стайков - Стайко Стайков, изненадващо се появи - той потърси помощ в УМБАЛСМ "Пирогов" с контузии по главата и тялото.
Той призна, че е бил станал жертва на отвличане. Малко след това Стайков беше преместен в МВР болница, където е под охрана.
Вчера той влезе във фокуса на медиите, защото охранители на Стайкови опитали да влязат в болницата и да го пазят, вместо полицаите.

Адвокатът на Стайков коментира защо клиентът му не се е предал на органите на реда, след като е бил обявен за издирване. По думите му той не се е чувствал добре и е изпитвал страх за живота си.

"Моето обяснение е, че не е логично и не е редно, когато едно лице не се чувства добре и изпитва страх за живота си, очевидно не е в добро състояние, тепърва да се тича до полиции и да се занимават хората. Мисля, че сме подали сигнала при първа възможност. Това е човек, преживял стрес, който изпитва страх да излезе на улицата, в шок. Както разбирам и аз, бил отвлечен от полицаи", коментира Таков.

5 месеца полицията не знае Стайко Стайков да е отвлечен
Обновена

5 месеца полицията не знае Стайко Стайков да е отвлечен

СДВР няма данни или подаден сигнал

Таков не е наясно къде точно Стайков е бил отвлечен. Състоянието на клиента му не позволявало да разкаже за случилото се.

Стана ясно още, че Стайков е клиент на адвоката Таков от вечерта на 27 януари, когато се свързал с него.

Тихомир Стойчев: Службите за сигурност се използват като бухалки

Тихомир Стойчев: Службите за сигурност се използват като бухалки

Николай Радулов изрази съмнения за контрола на КПП-тата