Стайко Стайков остава на свобода, съобщи Нова телевизия.

Припомняме, че миналата седмица синът на алкохолния бос Миню Стайков беше задържан по време на проверка на два луксозни автомобила. Единият - брониран и с въоръжени мъже в него. Именно там е бил и Стайков. Отказал да покаже документите и обяснил, че е попаднал случайно в колата, след като тръгнал на автостоп към Айтос.

Според информацията, Стайков дори е звъннал на телефон 112 и е казал, че се съмнява, че полицаите са истински, тъй като вече е бил отвличан.

Антикорупционната комисия иска почти 2 млн. лева от Стайко Стайков

Антикорупционната комисия иска почти 2 млн. лева от Стайко Стайков

Причината била данъчна проверка

Синът на Миню Стайков получи две обвинения - за неподчинение и за подаване на фалшив сигнал на спешния телефон. На първа инстанция съдът реши, че той, трябва да излезе на свобода без мярка за неотклонение, а само с глоба.

На 10 декември стана ясно, че Антикорупционната комисия иска почти 2 млн. лв. от Стайко Стайков.  

Пуснаха от ареста Стайко Стайков

Пуснаха от ареста Стайко Стайков

Повдигнати са му две обвинения

Синът на бизнесмена Миньо Стайков - Стайко, беше пуснат под домашен арест заради влошеното си здравословно състояние. На 28 януари 2019 г. стана ясно, че синът на Миню Стайков бил отвлечен, пребит и захвърлен.

По-късно от МВР обясниха, че 5 месеца вътрешното ведомство не знае Стайков-младши да е бил отвлечен, въпреки че беше обявен за издирване от Интерпол.

Прокуратурата обжалва решението за освобождаване от ареста, но на предишното заседание на съда, Стайко Стайков така и не се яви. Според адвоката му, причина за неявяването на Стайков-младши е болничен престой. Съдът поиска 8-членна медицинска експертиза на здравословното му състояние.

Арестуваха сина на Миню Стайков в София

Арестуваха сина на Миню Стайков в София

Стайко Стайков се возил в брониран джип с въоръжени мъже

Стайко Стайков е обвинен по дело за данъчни престъпления за почти половин милион лева, за участие в организирана престъпна група, за контрабанда на цигари и пране на пари.

Припомняме, на 5 септември 2018 г., специализираната прокуратура започна разследване и влезе в офисите и на дружествата "Винпром Карнобат" ООД, "Сис Индустрийс" ООД и "Топаз Мел" ООД.

Отвлечен и пребит е синът на Миню Стайков
Обновена

Отвлечен и пребит е синът на Миню Стайков

Мъжът е в "Пирогов"