Съпругата на пернишкия прокурор Бисер Михайлов, който вчера беше обвинен за побой над нея, отрича да е жертва на домашно насилие, съобщава Нова телевизия.

Биляна Михайлова в момента се намира в болница. Тя обаче твърди, че среднощният конфликт между нея и съпруга ѝ е обикновен битов скандал.

По нейни думи синината под окото ѝ е следствие от удар от падане, а не от побой.

Тя определя случилото се с мъжа ѝ като семеен скандал.

"Категорично не съм жертва на домашно насилие. Снощи се случи обикновен спор между нас, който прерасна в скандал. Обикновен битов скандал, какъвто има във всяко семейство", подчерта Михайлова.

Задържането на пернишкия прокурор автоматично го отстранява от длъжност

Задържането на пернишкия прокурор автоматично го отстранява от длъжност

Той остава в ареста за 72 часа

Тя обясни, че дъщеря им чула ескалиралия спор и се обадила на 112.

Нямало е имало очевидци. "Имам травма на главата, която е от падане на земята. По-скоро мисля, че се спънах. Или загубих равновесие по-скоро и след това паднах и оттам ми е тази травма на главата", твърди Михайлова. Тя отново подчерта, че мъжът ѝ не ѝ е посягал.

Михайлова категорично отрича да не е свидетелствала срещу мъжа си от страх.

Във връзка със сина им Васил Михайлов, който е подсъдим по няколко дела за нанесени телесни повреди и закани с убийства, Михайлова отрича той да е израснал в семейство с насилие.

Тя не счита съпруга си за опасен и е готова да се върне да живее с него.

В ареста за побой е и бившият зам.-прокурор на Перник

В ареста за побой е и бившият зам.-прокурор на Перник

Прокурорът Бисер Михайлов е баща на подсъдимия по дълъг списък Васил Михайлов

Припомняме, Бисер Михайлов бе заместник-окръжен прокурор, но след скандала с поведението на сина му бе назначен на длъжност редови прокурор.

Последното обвинение, прибавено към списъка, по който се явява в съда синът му Васил Михайлов, е именно заплахи към последната му известна приятелка. Самата тя се намира под полицейска охрана.

Това всъщност не е първото задържане на Бисер Михайлов. През септември 2010 г. той бе арестуван при специализираната операция на ДАНС и МВР по досъдебно производство за престъпления, рекет и принуда.