Rammstein решиха да изтеглят премиерата на новия си, шести студиен албум. Liebe Ist Fur Alle Da беше планиран да излезе в понеделник, 19 октомври. За да доставят на вярната си армия от фенове по целия свят албума в пълната му мощ, бандата реши да пусне диска няколко дни по-рано от предвиденото.

И така, Liebe Ist Fur Alle Da от днес е в музикалните магазини у нас от Вирджиния Рекърдс/ Universal Music Group. Никой не се е и съмнявал, че освен непогрешим Rammstein звук, албумът ще представлява и цялостна концепция, естествено, повече от скандална.

Работейки по него с продуцента Якоб Хелнер, албумът на бандата се появява четири години след Rosenrot, две от които са заети с непрекъсната работа в студиото. По него работят и шестимата от групата, което се усеща веднага след първото чуване.

Rammstein отново спазват щастливото си правило - да сложат 11 песни в албума. Първият сингъл „Pussy" вече скандализира с видеото си.

На 24 октомври Вирджиния Рекърдс и Sturm Und Drang организират официално парти по повод премиерата на албума. Мястото е клуб The BOX. Само по време на събитието, което музикално ще бъде ръководено от М.О.S. Krindo, новият албум ще се продава на промоционална цена.

Всички в клуба ще имат и шанса да спечелят два албума, на томболен принцип ще се разиграят и два т-шърта с визията на Liebe Ist Für Alle Da.


Траклист:

1. Rammlied
2. Ich Tu Dir Weh
3. Waidmanns Heil
4. Hrifisch
5. B********
6. Fruhling In Paris
7. Wiener Blut
8. Pussy
9. Liebe Ist Für Alle Da'
10. Mehr
11. Roter Sand