Финландската метъл кралица Таря Турунен започна своето турне "What Lies Beneath Final Tour" в Злин, Чехия. В София ще можем да я видим покана на Loud Concerts на 26 януари. Първоначално събитието беше планувано за столичната зала Христо Ботев, но поради големия интерес към концерта, ще се проведе в "Арена армеец София".

Богинята на метъла ще изнесе самостоятелен концерт у нас. Преди нея ще ни подгреят италианските групи Sylpheed и Scala Mercalli. Всяка от тях ще предложи нещо различно и интересно на българската публика, уверяват организаторите.

По време на събитието публиката ще бъде разположена на терена на залата, а трибуните ще бъдат прибрани и няма да се ползват.

Пушенето в залата е напълно забранено, включително и във фоайетата. Фен, който пуши на територията на залата, ще бъде изведен навън, без възможност да се върне повече в нея.

Билетите за концерта на Tarja в София са в продажба в мрежата на Ticketstream. Местата, от които могат да бъдат закупени са магазините на Office 1 Superstore, TBI credit, M-Tel, Multirama, Technomarket, На Тъмно, както и онлайн на www.ticketstream.bg.

Билетите се продават на цена от 40 лв., а на място в деня на концерта цената ще е 50 лв. Началният час е 20:00ч.