Жалбата срещу решението на Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) за поскъпването на природния газ е неоснователна. Това твърди председателят на регулатора Иван Иванов, цитиран от Дарик.

Омбудсманът Мая Манолова и две потребителски организации атакуваха в съда вчера одобрената от Комисията по-висока цена на синьото гориво.

Поскъпването на водата в София е незаконно

Поскъпването на водата в София е незаконно

Прокуратурата атакува решението на КЕВР

На днешното си заседание членовете на КЕВР обсъждат бизнес плана на "Водоснабдяване и канализация-Варна", според който се предвижда поскъпване на водата с 15% от месец май. ​Според разчетите така битовите потребители биха плащали 2,93 лева за кубик вместо сега действащите 2.54 лева в морската ни столица.

Правителството защити повишените цени на газа

Правителството защити повишените цени на газа

Досега цените били занижени...

Предвижда​ се движение в цените нагоре и през следващите години, като до 2021-ва цената ще се е повишила с близо 19% в сравнение с цените в момента. ВиК дружеството залага 28 милиона лева и половина инвестиции за следващите пет години.

Потвърдено: С 18% поскъпва водата в София

Потвърдено: С 18% поскъпва водата в София

Нямало връзка между изборите в неделя и поскъпването 6 дни след тях

Окончателното си решение поскъпва ли и с колко водата във Варна, КЕВР ще вземе в края на месеца, а новите цени ще влязат в сила от 1 май.