Честит рожден ден, ГЕРБ! Благодаря на всеки един от вас за усилията и отдадеността. Това написа премиерът Бойко Борисов във "Фейсбук" по повод 13-тата година от създаването на партията.

Той посочва, че за 13 години от ГЕРБ получават доверието на българите 13 пъти. Това доверие не ни главозамайва, а ни мотивира да сме още по-близо до хората и проблемите им, изтъква Борисов. По негови думи в партията винаги и ще има място за честни и трудолюбиви хора.

"През годините доказахме, че сме си научили уроците. Всеки, който преминава моралните стандарти в партията, понася своите последствия, без значение на каква позиция се намира", пише още премиерът.

Според него на местните избори гражданите ясно са показали къде се управлява безпринципно и където е било необходимо, от ГЕРБ са направили необходимите промени.

13 години ГЕРБ е алтернатива на рухналата банкова система, спрените европейски пари и съсипаната икономика. За разлика от тези преди нас ние харчим само толкова, колкото изкарваме, подчертава Борисов и допълва, че за поредна година доходите се вдигат с 10%, а за осма поредна година пенсионерите получават коледни и великденски надбавки.

Модернизирането на инфраструктурата в страна и добрите условия за бизнес пък привиличали инвеститори и се разкривали работни места с европейски заплати.

Благодаря още веднъж на хората за вярата в нас и за простените грешки. Най-добрият начин да им се отплатим е с работа, работа, работа, категоричен е Борисов.