Един от най-големите проблеми в България е корупцията и кражбата с еврофондове. Това заяви пред Би Ти Ви лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Левите не готвят "Костинброд 2", по думите й. Борисов управлява чрез всяване на страх, смята соцводачът. Не чета книги на КГБ, изтъкна Нинова за вчерашните обвинения на премиера.

Властимащите се облагодетелстват, по мнението й. За пример тя даде апартаментната афера. Това е моделът, който ние искаме да променим, заяви Корнелия Нинова. Тя иска нов закон за КПКОНПИ.

Бойко Борисов отказва да влезе в тона на Нинова

Бойко Борисов отказва да влезе в тона на Нинова

Премиерът продължава обиколката си

Левите искат европейска прокуратура и промяна в българските институции. У хората има усещане за липса на справедливост, смята червеният водач.

Борисов се опасява от нов Костинброд

Борисов се опасява от нов Костинброд

Призова местните структури да поискат прошка за грешките

Корупцията при ГЕРБ е заложена в закон, захапа Нинова. Борбата с корупцията се превърна в заплаха за националната сигурност, недоволна е тя. Да защитаваш правата на хората, се превърна в държавен преврат, допълни още лидерът на БСП.

Бойко Борисов се страхувал от президента, затова го обвързвал със столетната партия. Нинова е за обща европейска заплата. Тя настоява тя да е 60% от средната заплата у нас, не както предлага Тимерманс.

Левите искат преизчисляване на пенсиите. Според Нинова явно не сме си свършили работата, щом не сме в Шенген и Еврозоната. Тя прогнозира предсрочни избори. Кабинетът не можел така да издържи, по мнението й.

Борисов: Няма за какво да подавам оставка

Борисов: Няма за какво да подавам оставка

Той е загрижен за бъдещето на ГЕРБ без него

Мафията удря жестоко, каза Елена Йончева. Прокуратурата трябва да каже кой е мафията, изтъкна тя. Социалистите са доволни, че прокуратурата ще проверява офшорките на властта.

Йончева пита защо Бойко Борисов е против Кьовеши да е европейски главен прокурор. Не се интересуваме от личния живот на господин Борисов, подчерта социалистката. Тя настоява главният прокурор да проучи офшорни сметки, които водели към Банкя и към братовчеди на лидера на ГЕРБ.

Сигнал вече е подаден до Сотир Цацаров. Вярваме, че истината един ден ще излезе наяве, сподели Йончева. Хората, подали сигнали срещу нея, щели да понесат отговорност. Срещу нея вадели бухалка.

Социалистката подкрепя срещите на Румен Радев с представители на Темида. Работещите бедни днес са работещи гладни, смята още Йончева. Това е геноцид срещу българския народ, убедена е тя. Социалистката иска общоевропейска армия. Елена Йончева вижда опасност да изпаднем от европейската сигурност.

11 милиарда евро годишно, според нея, се грабели у нас. Този грабеж трябвало да спре.

Борисов се опасява от нов Костинброд

Борисов се опасява от нов Костинброд

Призова местните структури да поискат прошка за грешките